Unsz már multinál dolgozni? Zavarnak a véget nem érő meetingek, a tötymörgés, bénázás és a folytonos feszültség? Mindenféle hülyeségekkel kell foglalkoznod? Túl vagy szabályozva ahelyett, hogy kreatívan oldhatnád meg a problémákat? Csomó ötleted van, amit meg sem hallgatnak? Vagy csak egyszerűen változatosságra vágysz? Dolgozz nálunk!

ASP.NET fejlesztőket keresünk!

We are hiring!
Mit érdemes tudni rólunk?

A RacingNet Kft. 2003 óta létezik, működik, és folyamatosan, önerőből növekszik, fejlődik. Elsősorban saját fejlesztésű projekteken dolgozunk, de egyedi webfejlesztési megbízásokat is vállalunk. Nem titok, utóbbival kevesebbet tudunk foglalkozni, elsősorban azért, mert a saját projektjeinkre koncentrálunk, és ez viszi el a fejlesztési kapacitásunk.

Igazából ha van egy ötletünk, és szerintünk az jó, akkor elkezdjük megvalósítani. Ha azt látjuk, hogy a felhasználóknak is tetszik a dolog, akkor pedig teljes gőzzel ráállunk. Csináltunk már egyedi levelezési rendszert, adservert, autóverseny-portált, videómegosztót, és még elég sok érdekes ötlet van a tarsolyunkban.
Magyarországon piacvezető weboldalaink vannak, külföldre célzott projekteket is futtatunk, valamint rendszeresen megjelenünk startup eseményeken is.

Mi is lenne a feladatod?

Webfejlesztés.
Számítunk rád már a tervezés kezdetekor, a kivitelezésben, és a fejlesztés során is, mind backend mind frontend oldalon. Idővel ha kiderül mi az, amiben jó vagy, akkor pedig szeretnénk, ha arra összpontosítanál.
Az irodánk, csapatunk Debrecenben van, Téged is ide várunk. A munkavégzés helye tehát Debrecen.

Mi kell, hogy jelentkezhess?

Több éves webfejlesztői múlt a hátad mögött. Mi ASP.NET-ben dolgozunk, szóval jó, ha Te is otthon vagy ebben a nyelvben. Ha nem annyira, az sem egetverő probléma, de mindenképp legyél nyitott arra, hogy tanulj, fejlődj! Mi a legjobbakat keressük! Olyanokat, akik könnyen és gyorsan tanulnak, bírják a gyűrődést, jó problémamegoldó képességük van, csapatjátékosok, tudnak és akarnak is csapatban dolgozni.

Mit használunk?

Elsősorban IIS és ASP.NET MVC, amelyeket néha szeretünk a felhőben hostolni (Azure, Rackspace, Amazon... ) Adatbázis terén a NoSQL megoldások hívei vagyunk, mint pl. a MongoDB, vagy az Azure Table, de nagy kedvencünk az Apache SolR is.

Ha ismered ezeket a cuccokat nagy előnnyel indulsz nálunk! Ha nem, az sem baj, idővel mindegyiket megismered, és használni fogod tudni ezeket is.

Mit nyersz, ha nálunk dolgozol?
1. korrekt fizetés
10. legújabb technológiákat fogod megtanulni, használni
11. már a tervezéstől kezdve számítunk a véleményedre
100. változatos és érdekes projekteken dolgozhatsz
101. aktív, jókedvű és céltudatos csapat tagja lehetsz

Szóval ha szerinted a megfelelő tudással rendelkezel, szereted a munkád, szereted a felhasználókat (hihetetlen fontos!), megbirkózol a kihívásokkal, érdekelnek az új dolgok, és folyton fejlődni szeretnél, akkor itt a helyed Nálunk!

Írj nekünk egy levelet, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni, csatold mellé az önéletrajzod, és küldd a toth.laszlo@racingnet.hu címre.

Reméljük hamarosan találkozunk :)


Ha szerinted az állásajánlatunk érdekes lehet a barátaidnak, ismerőseidnek, akkor oszd meg velük! Előre is köszönjük a segítséged!